ЛЕСНО И ЕДНОСТАВНО

“ФД Премиум Фајнанс” нуди: не еднократна поткрепа, туку смета на соработка на која можеш да се потпреш тогаш, кога најмногу Ти треба. Ние сме нешто ново, ние сме дополнителен здив на угорнината од животот и попатен ветар во едрата. Ја носиме свежината во финасирањето, која му дава сосема друг ритам на Твоето постоење. Со ФД „Премиум Фајнанс“ како Твој партнер, стануваш финансиски слободен за да ги имаш срцето и умот, ослободени еднаш за секогаш, само за себе и Твоите блиски.”
ФД „Премиум Фајнанс“

Online наменски бескаматен кредит

0.00% Камата

0.00% Провизија

Зошто ние ?

Потребни податоци:

Износ на рата


Наши партнериЗошто да нѐ одберете токму нас?

Прво финансиско друштво за бескаматни наменски потрошувачки кредити.


Брзо и Лесно

Аплицирање само со лична карта, одобрување во рок од 15 минути, во текот на работното време.

Осигурување и Регистрација

Бескаматен кредит за сите трошоци за осигурување и регистрација на вашето возило, до 12 месечни рати.

Нашиот ТимБорис Георгиевски

Управител

fdpremium2020@gmail.com Тел: 389 2 5238221

Филип Нинов

Директор на Продажба

ninov.filip@gmail.com Тел: 070 444 907

Даниела Ванеска

Раководител на Кредитен Одбор

daniela.premiumfinance@gmail.com Тел: 078 227 895

Често поставувани прашања

Постави прашање
Можете да уплатите лично на благајната во нашите деловни простории или на нашата жиро сметка:
БанкаЖиро сметка
Стопанска Банка АД Скопје200-0038308260-36
Подружница Адреса Контакт
СКОПЈЕ Дирекција СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ 60А 02 24 54 004
БИТОЛА 1 МИНЕЛА БАБУКОВСКИ бр.1 075 395 006
БИТОЛА 2   ЈОСИФ ХРИСТОВСКИ бр.10 078 287 733
ВЕЛЕС   БЛАГОЈ ЃОРЕВ бр.8 078/621-855
ГЕВГЕЛИЈА СЛОБОДАН МИТРОВ ДАНКО бр.87 078/826-565
ГОСТИВАР   СЕДЕК КОСТОВСКИ бр.6 070/504-290
ДЕБАР  8-ми СЕПТЕМВРИ бр.34 071/820-098
КИЧЕВО 11-ТИ СЕПТЕМВРИ бр.76Б-2/локал 10 078/485 057
КРАТОВО ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ БР.7 071/745-865
КУМАНОВО ЛЕНИНОВА бр.19 072/250-679
ПРИЛЕП СОТКА ЃОРЃИОСКИ БР.38 070/543-735, 076/600-675
СКОПЈЕ 2 МИТ. Т. ГОЛОГАНОВ бр.42В-3 6 02 3202 718
СКОПЈЕ 3    М. А. ЧЕНТО бр.15 078/227895
СТРУМИЦА   СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ БР.54 071/ 538 136
ТЕТОВО ИЛИНДЕНСКА бр.233 070/399-433
ШТИП БОРИС КРАЈГЕР бр. 10 075/ 400-158

Не се двоумете да не контактирате

ул.Наум Наумовски Борче 38/1-2 1000, Скопје

Тел: 389 2 5238221

Е-пошта: fdpremium2020@gmail.com